Paranormale startpagina van The Ghosthunter

Oude Mijnenveger haven Antwerpen
Veronica De Norderny spookt
Veronica De Norderny spookt
Paranormaal hondje
Chateau Des Amerois Castle Mother off Darknes
Spokende ambulance
The Ghosthunter België
Het spookhuis Sas van Gent eigen website
Kasteel Mesen in Lede
Salve Mater ziekenhuis Lovenjoel
You Tube Dutch Ghosthunter
Heel veel foto van The Ghosthunter
The Ghosthunter zijn foto albums
The Ghosthunter op Vimeo
Diverse linken,
Prachtige opnames in de Dom van Trier in Duitsland met een warmte camera door The Ghosthunter! Op klaarlichte dag verschenen er 2 Keurvorsten van de kerk op de foto! Echt een super opname. Het leuke is dat ze al meer dan 1000 jaar overleden zijn. Eén was positief en de ander was negatief. Zie de temperatuur verschillen. Ze stonden vlak bij elkaar er zat 5 meter tussen. TOP Fotografie !!
Wil je contact opnemen?
Eén van de mooiste websites van The Ghosthunter is The Ghosthunter Televisie.Entiteiten en EVP in beeld. Hier staat allemaal films en fotografie van paranormale activiteiten op. De onderwerpen op de site zijn zonder trucages ! Entiteiten in beeld . 1996 - 2020, Nu meer dan 650 onderwerpen van The Ghosthunter en meer dan 1400 films.En nu The Ghosthunter.be Dat is het resultaat van de paranormale onderzoeken.
Originele opnames
© Copyright
Mee doen neem contact op met de redacties en meld je aan.
The Ghosthunter Televisie
The Ghosthunter
The Ghosthunter oude site
The Ghosthunter.be
The Ghosthunter is niet verantwoordelijk voor het anoniem afzeiken van medewerkers, films en onderwerpen op Internet. Van de vele miljoenen mensen die onze sites bezoeken is dit een handjevol dubieuze figuren die het leuk vinden om ook andere mensen te beledigen. Commentaar die worden gegeven als reactie op onze websites en niet correct zijn worden direct verwijderd en geblokkeerd! Nieuwe filmproducenten die nu samenwerken met The Ghosthunter zijn nog op zoek naar nieuwe medewerkers voor opnames in Team verband belangstelling? Neem dan contact op via het contact formulier. Woon je in Nederland, België, Duitsland, Italië, Engeland of Spanje? Welkom. Wij werken aan een compleet nieuwe grote website van The Ghosthunter die wordt uitgebreid met ook onze eigen film documentaires van uit de filmstudio’s in Duitsland.
Wil je meewerken? Meld je dan nu aan.
Kinderweeshuis in As (B)
© Copyright Auteursrechten TGH Film-Baraq 5 TV- alle foto’s, radio en films zijn beschermd door metatags info.
De website van The Ghosthunter.nl wordt opnieuw nagelopen en hersteld. Door het SSL gebeuren zijn er hier en daar wat fouten opgetreden en missen er films. Maar we zijn er heel druk mee bezig om het te herstellen zodat de website weer helemaal up to date is. Mocht je een ernstige fout tegenkomen laat het even weten, dank je. Gezien de website meer dan 500 pagina’s telt kan het wel even duren. Maar er staan nog genoeg onderwerpen op dus amuseer je. The Ghosthunter.nl