Spookhuis

Sas van Gent

Zo’n bekend spookhuis-wereldberoemd geworden The Ghosthunter ontdekte het in 1996

Ontdekking in 1996

In 1996 ontdekte The Ghosthunter het inmiddels wereldberoemde spookhuis van Sas van Gent. Er gebeurde vreemde dingen ook buiten het spookhuis.

Mediums Paragnosten

Ook mediums en paragnosten zijn er geweest en een ieder had wel de een of andere ervaring daar. Bromfietsen vielen stil, Auto’s vielen stil, Maar ook veel ongelukken voor de deur van het spookhuis.

Radio en Televisie

Nationale TV en Radio en Internationale zijn er wezen kijken. Ook hun zagen dingen die niet klopte. Van een radio man lag zijn hele geluidsband in de knoop! Nog nooit gebeurd!

Wereld hit

Pers-Media van uit het Oost Blok en de USA wie zijn er niet geweest. Het heeft Sas van Gent op de kaart gezet. Het werd een internationaal gekend dorp. Door The Ghosthunter Wellicht in de toekomst nog iets naar hem vernoemd daar Het Gosthunter paadje.

De Sloop

Pers en Media vroegen het The Ghosthunter gaat er nog wat gebeuren? Ja let maar op! En het gebeurde! Auto viel stil en moest aangeduwd worden door 5 meisjes. Eén auto accu leeg en moest gesleept worden. Een man had zo’n druk op zijn borst dat die dacht dat die een hartaanval kreeg.

The Ghosthunter zijn Giga

website

Heel veel onderwerpen en films staan op de website van The Ghosthunter. Ook is er een jongen zo uit het niets in de kelder geduwd. Gelukkig is hij met een paar schaafwonden er afgekoemen. Hij wou niet zijn verhaal vertellen voor camera.

Sas van Gent Spookhuis

Meer vreemde dingen.

Vreemde gebeurtenissen

Meisje duw in de zij. Bromfiets rijdt pardoes in sloot. Fotograaf valt van trap Jongen struikelt over iets wat er niet was.

Fotografie

Duizenden foto’s gemaakt Honderden aanwijzingen. Films met aanwijzingen. EVP geluiden. Film man zijn accus leeggetrokken.

Filmopnames

Opname mislukt hij ging bibberen. Camera uit de hand geslagen en was stuk Regisseur van Katja Schuurman zag ook een Geest!

Site The Ghosthunter.nl

Heel veel over Sas van Gent Heel veel fotografie Heel veel films Heel veel Documentaires Originele opnames, geen trucage!
Heel veel informatie vindt je op The Gosthunter.nl Giga website
opmerkelijk Het was niet alleen het spookhuis wat spookte, nee! De hele omgeving zat er mee. Er was ook een huis in de buurt waar altijd ‘s nachts het licht brande en The Ghosthunter ontdekte dat er entiteiten door de tuin liepen richting het huis. Bij een ander huis bewoog een soort van mistwolk zich door de tuin en dit was op klaarlichte dag door meerdere waargenomen. Meest ernstige wat er is gebeurd dat een jongen zo ineens een duw in zijn rug kreeg en prompt de kelder in viel. Gelukkig niet zwaar gewond maar toch het is hem overkomen en gaat nooit meer naar deze plek toe. Tijdens de sloop van het spookhuis gebeurde er ook allemaal rare dingen en The Ghosthunter had het van te voren al aangegeven bij de Pers en Media. Waar nooit over gesproken is was dat er een afspraak was tussen The Ghosthunter en de negatieve entiteiten! Als hij in zijn eentje daar naar toe was zouden zij The Ghosthunter met rust laten en andersom ook The Ghosthunter zou hun niet aanpakken en verwijderen, want dat kon die ook hij was op dat gebied heel sterk. Maar al die jaren hebben zij wederzijds elkaar met rust gelaten. Net voor de sloop van het Spookhuis ging The Ghosthunter nog even als laatste door het gebouw heen. De spanning was te snijden. De negatieve entiteiten wisten het al ze hadden de kraan zien staan. Er hing een triest gevoel. Maar wat niemand heeft gezien en The Ghosthunter wel is: 30 minuten voor de aanvang van de sloop zag The Ghosthunter vele negatieve entiteiten onder de grond in de tuin verdwijnen! Verrek ze hebben een “POORT”gemaakt. Nu jaren later zit die Poort er nog steeds. Dus gesproken over dat het rustig is, Néé het zit nu in de grond. Maar eens komt het moment dat The Ghosthunter er weer een keer naar toe gaat! En dan wordt de “POORT”gesloten door hem en de nagatieve entiteiten verwijderd. En dan pas is het einde verhaal van het wereldberoemde spookhuis Sas van Gent. Sas van Gent heeft meer ! De Spook Molen in het dorp. Daar is Katja Schuurman bij haar been gepakt toen ze mee was met The Ghosthunter. En het kerkhof van Sas van Gent rare dingen en manifestaties meegemaakt zelfs met politie er bij want tja wat doe je ‘s nachts op het kerkhof he, ik: we gaan klaverjassen. Maar met SBS 6 TV er bij as het al snel lachen en we moesten nog door Zeeuws Vlaanderen. Maar het bericht ging al snel jongens The Ghosthunter kan je tegen komen! En dan de Generaliteit het ondergrondse gangen stelsel in Sas van Gent! The Ghosthunter ging er alleen heen en was die alleen? Néé. Liepen nog een paar figuren in de rondte uit de tijd van Prins Maurits. Altijd leuk !
Veel is er over gesproken en heel veel meningen zijn er gegeven. Maar niemand wilde alleen het spookhuis in gaan! The Ghosthunter wel, maar die krijg je niet meer gek op dit gebied. Ook hier op de vraag 25 meter van het spookhuis nou ga maar eens naar binnen , néé en hij of zij stonden gelijk helemaal achter in weer. Ja er is veel gelachen en heel veel geconstateerd. Jaren lang en iedere keer weer wat nieuws te beleven. En dan die momenten dat je er kwam en dat er andere mensen aanwezig waren. Ze The Ghosthunter herkende en dan ben je zo een uurtje verder voordat je ook maar iets kan doen. In 1998 ontdekte The Ghosthunter het spookklooster van Sint Anna Termuiden ook wel het Hoompje genoemd. Maar over dit schrikbarende onderwerp komt ook nog een heel eigen verhaal over Satanisten, Zwarte Heksen en Bloedpacten. TMF verslaggever, Ik zat met knikkende knieën en die The Ghosthunter zit zijn verslag te vertellen op een wel hel ontspannen manier en 20 minuten later vlucht de DJ van TMF de tuin in en weg was die.
De restanten van het spookhuis Sas van Gent. De oude personeels keuken en kelder.
Zo was het! Het oude spookhuis van Sas van Gent Nu zit er een ondergrondse “POORT”in de tuin
Hier is die jongen ingeduwd maar er gelukkig nog goed van af gekomen.
©
©
©
Foto’s zijn beschermd in de metatags van de foto misbruik wordt aangepakt (Pictoright Amsterdam
Wat in 1996 en daarna veel voorkwam was dat de mobiele tel afging en alleen muziek begon te spelen. Ja vreemde dingen gebeurde er!
Het beroemde spookhuis Sas van Gent in Zeeuws Vlaanderen